24 Mart 2008 Pazartesi

Scoop


Tür : Komedi / Fantastik / Gizem

Oyuncular

Hugh Jackman (Peter Lyman) , Scarlett Johansson (Sondra Pransky) , Ian McShane (Joe Strombel) , Fenella Woolgar (Jane Cook) , Romola Garai (Vivian) , Woody Allen (Sid Waterman) , Matt Day (Jerry Burke) , Charles Dance (Mr. Malcolm)

Filmin Konusu :

Tarot kartlarinin gizemine inanır mısınız? Joe Strombel isminde bir gazeteci, kamuoyunda "Tarot Karti Cinayetleri" olarak bilinen bir seri cinayet olayını arastırırken gizemli bir şekilde ölmüştür. Bu ölümle birlikte derinleşen araştırma da bir kenara itilir ve olayın esrarı aydınlatilamaz.

Joe Strombel'i taniyan ve başarıli bir gazetecilik öğrencisi olan Sondra, olayin bu haliyle kalmasına müsade etmez ve araştırmaya kaldığı yerden devam etmeye başlar. Bu araştırma sırasında içine daldığı sihir dünyası, oldukça ilgisini çekmiştir. Gösterisini izlediği Sid Waterman ismindeki bir sihirbaz, farkında olmadan ona bu cinayet davası ile ilgili önemli bir bilgi vermiştir. İpuçlarının gösterdiği tek bir isim vardır: aristokrat Peter Lyman! Sondra, bu son derece yakışiklı adamın peşine düşer ama duygularını olaylara karıştırmamayı başaramayacaktir.

CD1



CD2



CD3



CD4

Hiç yorum yok: